Remington

X

“How the world gets ready”

Remington is een merk met internationale bekendheid op het gebied van “haircare”, vrouwelijke ontharing, “grooming” en scheren! Bij de ontwikkeling van producten wordt Remington geïnspireerd door de behoeften van de consument en de ontwikkelingen op het gebied van “fashion & beauty”. Remington zet vaak zelf de trend… van de lancering van ’s werelds eerste elektrische scheerapparaat meer dan 70 jaar geleden tot het eerste merk met een “lifestyle- en fashion”- positionering. Kwaliteit in combinatie met technologische innovaties staan centraal om de consument het vertrouwen te geven hun persoonlijke stijl tot uiting te laten komen. Of je nu glanzende glamoureuze krullen, sexy steil haar, een trendy 3-dagen baardje, gladgeschoren of een getrimd lichaam wilt, het kan allemaal met de stylings-tools van Remington!

Remington

Als u bent ingelogd kunt u het volledige assortiment bekijken en afbeeldingen, logo’s en prijslijsten van dit merk downloaden.

Helaas is het bekijken en downloaden van de foto's en documenten op uw smartphone niet functioneel en daarom niet mogelijk.
Gebruik daarvoor uw tablet, laptop of PC. Heeft u vragen? Bel ons gerust op:
0252 622233

Bent u nog geen klant en heeft u geen inloggegevens? Meld u dan aan. Bent u wel klant? Log dan in.