Overname trendfactory

X

PERSBERICHT –    13 februari 2017

GiftNation neemt deel activiteiten Trendfactory over

GiftNation, toeleverancier van Loyaltyprogramma’s en Kerst-keuzecadeau, maakt bekend de activiteiten van branchegenoot Trendfactory, met uitzondering van Rituals, over te nemen.


GiftNation
Directeur Dave van Stijn zegt enorm verheugd te zijn deze stap voor alle partners van GiftNation te kunnen zetten. “Onze klanten krijgen een nog ruimere keuze in A-merkartikelen, belevenissen en giftcards”. “Gelijktijdig ontstaat voor onze leveranciers een grotere afzetmarkt”. “Bovendien stelt het volume dat door de samenvoeging ontstaat ons in staat om meer efficiency in de keten door te voeren en al onze partners hiervan te laten profiteren”.


Trendfactory
Joris Folmer, directeur van Trendfactory ziet het als een logische stap waar zowel merkpartners als klanten profijt van zullen hebben. “Iedereen wint”. “Dankzij de sterke positionering van GiftNation in loyalty groeit de afzetmarkt voor onze merkpartners”. “Voor onze klanten in keuzecadeau en kerstpakketten ontstaat een nog ruimere keuze”.  “Die keuze zal gezien de ambitie waarmee GiftNation aan de weg timmert zich verder uitbouwen”. “Ik kijk er dan ook naar uit om nauw betrokken te blijven en zal ook toetreden als aandeelhouder.

 

Voor meer informatie:
Dave@giftnation.nl
T : 026 – 368 42 00

Welkom, u kunt inloggen

X